Szív megnyitása karkötő

Főoldal/Egyéb, Ékszerek/Szív megnyitása karkötő

Szív megnyitása karkötő

8 500 Ft9 500 Ft

Megnyitja és tisztítja a Szíved, körbevesz a szeretetével, és megbocsátást hoz Schrewniel atlantiszi angyal áldásával (a Szív megnyitásának angyala)

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az ásványai:

Morganit szeretettel hatja át gondolatainkat és cselekedeteinket. Hatékonyan eloszlatja a harmonizálási folyamat tudat alatti ellenállását. Megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretet befogadására.

Rózsakvarc a 12 mesterkristály egyike. Régen szerelemvonzáshoz, kapcsolatok ápolásához használták és az egyik legjobb szív harmonizáló. Nyitottá tesz az új kapcsolatok iránt, illetve segít önmagunkat megismerni és növeli az önbizalmunkat, önértékelésünket.

Rodonit görög eredetű szó, jelentése rózsa, a megbocsátás köve, mert segít megsemmisíteni akár az előző életekből származó érzelmi sebeket, és arra ösztönöz, hogy vegyük észre, az éremnek mindig két oldala van. Egyensúlyban tartja a jint és a jangot, energiával tölti fel a szív csakrát.

Hegyikristály mesterkristály, felerősíti a többi ásvány hatását, legerősebb harmonizáló kő.

A karkötő rendelhető 15-16-17 cm-s csuklóra, (a karkötők ára 3.500Ft-tól, 4.500Ft-ig terjed) ha a méretek közül nem találsz megfelelőt, jelezd felém és egyeztetünk. Ez a méret a csuklód közvetlen mérete, a kényelmi méretet rászámolom alapból.

Ára tisztítva, Rád programozva, (a programozás díja: 5.000Ft) együttes díja 15cm: 8.500 Ft; 16cm: 9.000 Ft; 17cm: 9.500 Ft.

További információk

Csukló

15 cm, 16 cm, 17 cm

Go to Top