“Tekints a mélybe, önmagadba, és a világot ismered fel!

Nézz a világra, s önmagad találod meg!”

Az idő minősége, megmutatja, hogy mikor minek van ideje. A születési képleted és tulajdonképpen az aktuális bolygómozgások összevetése, vizsgálata.

Ezen keresztül a belső folyamataidra egyre tudatosabb tudsz lenni.

Ebben az elemzésben a születésnapodtól – következő születésnapodig, egy évet meghatározó minőségeket nézem meg, így kapsz egy kulcsot a kezedbe. Nem azt vizsgáljuk, hogy mikor lesz pénzed, párkapcsolatod, vagy munkahelyed, hanem azt, hogy ezeken a területeken milyen új, minőségi változást hozó erőket tudsz alkalmazni, elsősorban magadban.

Az esetek 75-80%-ban ezek az események belül zajlanak, belső folyamatokként; a fennmaradó százalékban jelennek meg esetlegesen a fizikai világodban is.

FONTOS! Vedd figyelembe, hogy az elemzés a születési óra/perc korrekció után készíthető el. Ha Neked nincs ez meg, azt mindenképp jelezd a rendelés leadásakor.

Az éves elemzéseddel a mindennapjaidban felismerheted, hogy:

 • milyen minőségek lesznek jelen a születésed napjától a következő évi születésnapodig, így ráláthatsz a mögöttes mozgatórugókra, folyamatokra.

 • Minek van ideje az elkövetkező évedben, így az életedben, a mindennapjaidban.

 • Melyik életterületedre kell a fókuszt helyezned,

 • Hol tudod az erőidet leginkább mozgósítani.

Az elemzés tematikája:

 • 10 bolygó, és a kisbolygók vizsgálata asztrológiai jegyek szerint, főként (!) csillagképi helyzetük alapján,

 • házak vizsgálata,

 • fényszögkapcsolatok vizsgálata, vagyis a bolygók hogyan, milyen alkalmazható erőkkel kapcsolódnak egymáshoz,

 • állócsillagok vizsgálata, amennyiben együtt áll bolygókkal,

 • születésnaptól – születésnapig tartó időszakra kérhető elemzés.

A rendelés menete

 • Születési adatok egyeztetés (év, hónap, nap, óra, perc, helyszín)  Ezeket mindenképpen tüntesd fel, a rendelés leadásakor. Amennyiben nincs pontos óra/perc, szükséges lesz idő korrekció. Ezután lép életbe a 2. és/vagy 3. pont! Kérlek, vedd figyelembe, hogy ha az általad megadott időpont kerek, vagyis például 7:00, 7:15, 7:30, 7:45 stb. akkor az biztos, hogy korrekciót igényel.

 • Továbbiakban, amennyiben a képleted óra/percét korrigálni kell: 1. Személyes egyeztetés az életedben történt eseményekről, kb. 1 órás intervallumban, ezt követően írásos formában kapod meg az elemzést.

 • 2. Vagy egy 2-3 oldalas leírás/esszé jellegű bemutatkozást küldesz, az előre egyeztetett kérdések alapján. Ezt követően, írásos formában kapod meg az elemzést.

Éves születésnapos – szolár elemzésedet pdf formátumban (kb. 10-13 oldal) küldöm, a rendelést követően, 5 napon belül. Minden elemzést koncentrált, meditatív állapotban készítek, így a ráhangolódásra és az elkészítésre is rászánom az időt.

Az elemzés, (éves): 13.000 Ft, amely tartalmazza az esetleges pontosítást is.

Fontos, hogy születési képleted pontosított kell legyen. Vagyis a születési óra/perc korrigált legyen.  Amennyiben ez nincs meg, akkor azt kérlek mindenképp jelezd! Egyeztetés online és/vagy telefonon is tud működni, megbeszéltek szerint.

2000-s év előtti születésűek elemzését tudom elkészíteni.

Pontosítás – idő korrekció jelentése: A szülő, családtagok által mondott óra/perc egy körülbelüli időpont. Ahhoz, hogy a képlet elemezhető legyen, és valódi üzeneteket kapjunk, pontosítást kell végezni az életünk eseményei alapján. Minden velünk történt esemény benne rejlik a képletünkben, így a történtek alapján megállapítható a korrigált óra/perc. Ezért szükséges a személyes vagy írásos egyeztetés.

Megrendelem