A csillagos ég üzenetei a születésed pillanatában

Miklós Györgyi festménye

Évezredekkel ezelőtt megállapították, felismerték, hogy az égen látható csillagképek üzeneteket hordoznak számunkra. Az akkori tavaszponthoz igazították az első jegyet. 12 szeletre osztották az eget, ez határozza meg a mai nap is ismeretes állatövi jegyeket.

Ez azért lényeges információ, mert a Föld tengelye mindig mozgásban van. Ugyan ez a mozgás minimális, viszont ebből adódóan az évezredekkel ezelőtt meghatározott állatövi jegyekben eltérés alakult ki.

Például ha valaki a Mérleg jegyében született, a csillagos égen valójában a Szűz csillagkép minősége jelenik meg.

 • A csillagismeret avagy asztrozófia mágikus erejű, önismereti eszköz, a csillagképek üzenetei által,

 • Ahogy egyre jobban megismerjük a belsőnket, egyre jobban ismerjük a világunkat is, ebben ad egy új nézőpontot Számodra.

 • Az asztrológia az állatövi jegyek szerint a fizikaibb, emberibb minőségeket hordozza, azt amit a hétköznapi életben is ismerünk. Egy energiarendszert jelenít meg, amiből ki tudunk törni, amit meg tudunk haladni.

 • Míg az asztrozófia, a csillagképeket – a csillagos ég minőségeit, vagyis a lelket, a valódi lényünket mutatja meg. Tehát egy tágabb rendszert ismerhetünk meg általa, a kiemelkedést az emberi játszmákból, ezáltal egy magasabb nézőpontot kapunk önmagunkról.

 • A csillagok üzenete a születésed pillanatában egy kulcsot ad a kezedbe. Önmagadhoz. Ezt a kulcsot pedig, ami Benned rejtezik, bármikor elő tudod hívni magadból!

Megrendelem

Ez az elemzés a Benned lévő minőségekre mutat rá, aminek felismerése, és tudatosítása után egy teljesen más életet tudsz élni.

Az elemzés tematikája:

 • a 10 bolygó helye a csillagos égen a születésed pillanatában,

 • a kisbolygók (Juno, Vesta, Ceres, Pallas, Chiron, Lilith), A Fel és Leszálló Holdcsomópontok,

 • Zenit, a születésedkor korona csakra felett álló legfényesebb csillagkép az égen,

 • és Csillagkulcsok önmagadhoz – Állócsillagok jelentéssel, amennyiben együtt áll bolygóval. Ezek még mélyebb megértést, esszenciát hordoznak.

A rendelés menete

 • A “Megrendelem” gombra kattintás után töltsd ki az űrlapot, és kérlek mindenképpen tüntesd fel a Születési adataidat (év, hónap, nap, óra, perc, helyszín). Nem szükséges az óra-perc pontos meghatározása, hiszen egy napon belül nem mozdulnak annyit a bolygók.

 • Kérlek a megjegyzés rovatban mindenképp add meg a lakcímedet is, a számla kiállítása miatt.

 • Miután elküldted a megrendelésedet, fogsz kapni egy visszaigazoló e-mailt, amelyben benne lesznek az utalási adatok.

 • Utalás beérkezése után e-mailben (és postán is) megkapod a számlát.

A csillagismereti – asztrozófiai elemzést írásos formában készítem el, aminek terjedelme kb. 18-24 oldal, és pdf formátumban küldöm el Neked. Az elemzésnek minden alkalommal meghagyom a kellő időt, meditatív – ráhangolt állapotban készítem, így a rendelést követő 2 héten belül kapod kézhez elemzésed.

Az elemzés: 14.500 Ft.

Az elemzést a későbbiekben, ha bármikor előveszed, is hoz újabb felismeréseket. Valóban végtelen mélységű térképet kapsz a kezedbe, és egy különleges önismereti utazásban lesz részed.

2000-s év előtti születésűek elemzését tudom elkészíteni.

Megrendelem

Rólam mondták

“Hiszem, hogy egy nagyon jó döntést hoztam meg, mikor találkozót beszéltünk meg Bernivel. Szerintem Ő anélkül érzi a másik ember energiáit, hogy megnézné a képletét. Fiatal kora ellenére hatalmas tudással, tapasztalattal és végtelen mélységgel bír. Amit érez át is tudja adni!  Végtelenül intuitív és a széleskörű tudását kamatoztatva beszélt/írt rólam úgy, mintha könyvet olvasott volna. Nem megoldásokat ad, nem a tutit adja a kezünkbe, hiszen azt csak mi tudjuk előhozni magunkból, hanem annak az irányát mutatja, amerre az utunk vezet és az eszközeinket, amiket magunkkal hoztunk erre az életre. Segít felismerni a rejtett képességeinket, amiket használva bátran emelkedünk ki megrekedt helyzeteinkből és bontjuk le a falakat, amikkel olyan jól be tudtuk zárni magunkat. Zseniális” Szilvia, vállalkozó