“Tükörbe nézni kockázatos dolog. Arcod olyan, mint az előhívott kép: minden rajta van. Az is, amit önmagadban letagadtál. Az is, amit az élet írt rá. Sorsod maszkmestere nagy munkát végzett: így néz ki az életszereped, amit magaddal hoztál és régóta játszol. Egy valaki nincs rajta. TE nem vagy rajta. Az Önvalód. Ezért nézed magad a tükörben ismerős idegenként.”

Müller Péter

A képlet összevetés az asztrológia nyelvében a szinasztria. Ez azt jelenti, hogy két születési dátum összehasonlítása által kapunk még teljesebb képet a kapcsolódásainkról, és önmagunkról.

Minden kapcsolódás, tökéletes kapcsolódás. Mindenki mindenkivel összeillik. Nincs jobb vagy rosszabb kapcsolat, hiszen mindenki hoz az életünkbe új energiákat. Egyfajta tükörként is tekinthetünk a másik személyre.

A képlet összevetés abban támogat, hogy tudatosan fel tudd ismerni, és megélni a másik személy által az életedbe hozott minőségeket.

Az összevetéssel bármilyen kapcsolat megnézhető: szülő-gyerek, párkapcsolati, és családi/baráti kapcsolatok is.

FONTOS, hogy a 2 születési képletből legalább az egyik pontosított kell legyen. Vagyis a születési óra perc korrigált legyen. Ehhez a személyhez képest lehet vizsgálni az összevetést.

2000-s év előtti születésűek elemzését tudom elkészíteni, szülő-gyermek kapcsolatban, a szülő szempontjából vizsgálható az összevetés.

 • Minden emberi kapcsolat ad valamilyen üzenetet.

 • Az összevetés azt mutatja, Számodra mit jelent a másik,

 • felismerheted ez által, hogy egymást kiegészítve több minőséget tudsz megélni,

 • ha a másik ember energiáit is működteted, 2x annyi energiát és 2x annyi “munkát” is kapsz.

 • Amelyik életterületedre bekerül a plusz energia a másik által, ott azt nagyon tudod működtetni.

Az elemzés tematikája:

 • bolygók vizsgálata,

 • házak vizsgálata,

 • fényszögkapcsolatok vizsgálata,

 • a tengelyek, mely házak érintettek – a kapcsolat milyensége szempontjából,

 • a kisbolygók, holdcsomópontok, állócsillagok.

A rendelés menete

 • Születési adatok egyeztetés (év, hónap, nap, óra, perc, helyszín)  Ezeket mindenképpen tüntesd fel, a rendelés leadásakor. A legtöbb esetben az óra/perc nem pontos, így szükség lesz idő korrekcióra. Ezután lép életbe a 2. és/vagy 3. pont! Kérlek, vedd figyelembe, hogy ha az általad megadott időpont kerek, vagyis például 7:00, 7:15, 7:30, 7:45 stb. akkor az biztos, hogy korrekciót igényel.

 • Továbbiakban: 1. Személyes egyeztetés az életedben történt eseményekről, kb. 1 órás intervallumban, ezt követően írásos formában kapod meg az elemzést. Amennyiben mindkét személy születési képlet óra/percét szeretnétek korrigálni, azt kérlek külön jelezd felém.

 • 2. Vagy egy 2-3 oldalas leírás/esszé jellegű bemutatkozást küldesz, az előre egyeztetett kérdések alapján. Amennyiben mindkét születési képlet óra/percét szeretnétek korrigálni, mindketten küldjetek egy leírást. Ezt követően, írásos formában kapod meg az elemzést.

A képlet összevetés terjedelme kb. 15 oldal, pdf formátumban küldöm, a rendelést követő 1 – 1,5 hét után.

FONTOS, hogy a 2 születési képletből legalább az egyik pontosított kell legyen. Vagyis a születési óra perc korrigált legyen. Ehhez a személyhez képest lehet vizsgálni az összevetést.

Az összevetés: 12.500 Ft, amely tartalmazza az esetleges pontosítást és a 2 képlet vizsgálatát.

Személyes találkozás – egyeztetés esetén +3.000 Ft/óra, ami a terembérlet díja.

Pontosítás – idő korrekció jelentése: A szülő, családtagok által mondott óra/perc egy körülbelüli időpont. Ahhoz, hogy a képlet elemezhető legyen, és valódi üzeneteket kapjunk, pontosítást kell végezni az életünk eseményei alapján. Minden velünk történt esemény benne rejlik a képletünkben, így a történtek alapján megállapítható a korrigált óra/perc. Ezért szükséges a személyes vagy írásos egyeztetés.

Megrendelem