Kristályok ereje személyre szabva a Főnix-hatás jegyében

  • Ásványok tisztítva,

  • Személyre szabottan programozva, úgy hogy többet tisztítanod, feltöltened sem kell.

  • A személyre szabott programozás 7 milliárdszor erősebb, mint egy általános programozás,

  • Egy életre szól, vagyis egész életedben támogat Téged.

A kristályok vagy ásványok több mint 80.000 éve állnak az emberiség szolgálatában. Ahogy ma, az ősidők óta mindig is kristályokban őriztük a tudást. Már Atlantiszon, sőt, az Atlantisz előtti időkben is így volt. Az ősi civilizációkban gyógyításra, illetve információ- és energiahordozóként használták őket.

Minden ásvány egy kizárólag rá jellemző frekvenciájú rezgést bocsát ki magából. Ha a kristály természetes lelőhelyén van, akkor a környezetében megjelenő életre veszélyes, ártalmas szennyező rezgést, információt, energiát, átalakít harmonikus, tiszta, magas rezgéssé. Ezért érezzük jól magunkat a természetben, ahol az ásványok és az élővilág más részei (pl. növények) hatására megtisztulunk, egyensúlyunk és egészségi állapotunk pedig javul. A kristályoknak ezt a csodálatos tudását használja a Kristálygyógyászat.

Válassz az oldalon lévő egyedi, saját kezűleg általam készített ékszerek vagy elixírek közül, vagy várlak szeretettel, ha egyedi kérésed van!

Felhívom a figyelmedet, hogy az ásványok nem helyettesítik az esetlegesen szükséges szakszerű kezelés folyamatait. Mindezek kiegészítéseként, megtámogatásaként ajánlott beépíteni az életünkbe, és mindennapjainkba.

Jelentkezem

Ékszerek

Elixír