Elixírek

Főoldal/Elixírek
  • El tudod képzelni, hogy kiegyensúlyozottabban éled a mindennapjaid? Válaszd az egyensúly elixírt, ha Testi – lelki – szellemi egyensúlyod harmonizálására lenne szükséged, ami által könnyebben meg tudod találni önmagadban az belső békét és egyensúlyt. Programozás díja: 10.000 Ft.
  • Nem vagy elégedett az alakoddal? Nem működik a diéta? Vagy működik, de még sincs eredmény? Egészítsd ki a diétát, és az egészséges életmódodat egy fogyás, méregtelenítés elixírrel, és támogasd a testedet a Számodra legideálisabb testsúly elérésében. Programozás díja: 10.000 Ft.
  • Eleged van a tavaszi fáradtságból? Unod, hogy könnyen náthás leszel? Tedd próbára az immunrendszer elixírt! Nincs veszteni valód, harmonizálható az immunrendszer működése, hogy egy egészségesebb életet tudj élni. Programozás díja: 10.000 Ft.
  • Hiányzik a szenvedély az életedből? Szeretnéd kreatív üzemmódban élni a mindennapjaid? Problémás a menzeszed? Adj magadnak egy lehetőséget, hogy megélhesd a kreativitásod! Dolgozz a nőiségeden, és mellette használd a nőiség harmonizálása elixírt, hogy megéld minden szinten önmagad, vagyis a nőies NŐt, az Anyát, egy egyenrangú társat, a szakrális Nőt. Harmonizáld a nőies rezgéseidet, hogy kiegyensúlyozottabb Nőként tudj élni, egyensúlyban önmagaddal! Programozás díja: 10.000 Ft.
  • Milyen lenne sokkal harmonikusabban és nyugodtabban élned a mindennapjaidat? Válaszd a nyugalom elixírt, és támogasd meg a negatív stresszt, hogy könnyebben harmonikusabban tudj a mindennapokban a megélésekhez viszonyulni. Programozás díja: 10.000 Ft.
  • Nehezen kommunikálsz? Nem tudsz kiállni önmagad mellett? Indíts változást még ma! Higgy magadban és adj egy lehetőséget magadnak, rendelj most egy önbizalom elixírt! Támogatható általa, hogy kiállj önmagad mellett, és ki merd kommunikálni a saját igazságodat, merd kimondani azt, amit gondolsz, amit érzel, és kikommunikálni azt, aki Te vagy. Programozás díja: 10.000 Ft.
  • Jó lenne már elfogadásban élni? Nem működik a tükör előtt mondogatott „Szeretem magam”? Próbáld ki az önszeretet elixírt, hogy erősödjön az önmagad iránti szeretet, a belső békéd, a belső harmóniád, és az elfogadás rezgése Benned! Programozás díja: 10.000 Ft.
  • Nehezen haladsz az utadon? Netán megrekedtél? Dönts önmagad mellett! Válaszd a saját utad végre! Az önfejlesztés mellett pedig próbáld ki a saját út elixírt! Támogatható, harmonizálható, hogy aktívabb, és cselekvő legyél, hogy bátran rá merj lépni a saját utadra, a saját igazságod szerint. Merj rálépni arra az útra, ami igazán boldoggá tesz. Programozás díja: 10.000 Ft.
Go to Top