A mai napon reggel 9:15-kor teljesedett ki a Hold a Szűz csillagjegyben, és az Oroszlán csillagai alatt.
A tegnapi napon a délutáni órákban az Oroszlán szívével (Regulus) kapcsolódott a Hold, aminek hatására igazán könnyedén rá tudtunk hangolódni a feltétel nélküli szeretetre.
A feltétel nélküli szeretet az, amikor látod önmagad s mások “hibáit”, de ennek ellenére is szereted. Magad s a másikat is.
Érdemes még a napokban is behívni s beengedni ezt a rezgést.
Ez mellett az esti órákban is igen intenzíven érzékelhető volt a ma reggel kiteljesedő Hold rezgése. Mélyen belül láthatunk rá önmagunkban olyan eddig rejtett, vagy ugyan a felszínen lévő, de meg nem értett mintákra, melyek már nem visznek előre.
Ki tudunk ezekből most emelődni a felismeréseink által.

Az Oroszlán energetika magas szintje az uralkodói minőség, amikor ösztönerőinket uralva, a múltba való visszatekintés útján meglátjuk, hol uralkodtak el rajtunk a kétségek, félelmek… eddigi (s előző) életünk során.
Fontos, hogy egy igazi uralkodó akkor uralja a királyságát, ha ismeri a gyökereit.
Azonban ne használjuk ezeket a felismeréseket magyarázatként vagy egyfajta illúzióként, ami mögé beállhatunk, felemelve a kezeinket, hogy ezért meg azért történt ez meg az. Kell, hogy rálássunk a mélybe fojtott dolgokra, de ismerjük fel, hogy ezek által lettünk s vagyunk azok, akik.
Kellenek, hiszen így éljük meg igazán a teljességünket.
A rálátás és felismerések után pedig dönthetünk úgy, hogy már nem ezen korábbi berögzült mintáink szerint éljük az életünket.

Támogatja ezt a Szűz energetika is, hisz a belső rendrakásaink hozzák el a külső rendet is az életünkben.
Dőljenek hát be az illúziók, a saját magunk állította hitrendszerek.
Merd engedni, merd hagyni, hogy bedőljön aminek be kell dőlnie.
A változás adott, és a lehetőség hogy le tudjunk zárni – eddig megoldhatatlannak hitt -, helyzeteket, amikre természetes módon előbukkan most a megoldás.

Az elmúlt napjaim érzelmileg intenzívek voltak, és több területen is érzem, hogy ugyan már bontogattam a hagymát, rétegenként, és minden lépésnél újabb részletre láttam rá
-most azonban mintha olyan pillanatok egyike lenne, hogy ha megengeded magadnak, meglátod a hagyma legbelsőbb részét, így lehull a lepel, felismered a rendszert s a rendet a történésekben, és azt, hogy
minden, ami eddig történt, tökéletes a maga nemében, helyre tudod tenni, és nem csak tudod, most helyre is kerül(het) Benned.

Légy bátor, engedd összedőlni az elmédben lévő valósnak hitt illúziókat!
Ugorj ki, képes vagy rá.
Megteheted.
Dönts a Szeretet és valódi lény(eg)ed mellett!

Kívánok mindannyiunknak rálátásban, felismerésekben, belső rendrakásban gazdag napokat.

Lugosi Bernadett