Tekints a mélybe, önmagadba és a világot ismered fel!

Nézz a világra, és önmagad találod meg!

A csillagok mitológiája bevezet egy meseszerű világba, ami által megismerkedhetünk valójában önmagunkkal. Ezt ötvözzük a művészetterápiával, hogy ezek a történetek a kreativitáson és alkotáson keresztül indítsanak el, egy mélyebb önismeret irányába, amivel egy teljesebb életet tudsz élni. A mitológia szerint Herkules, a Hős, különféle próbatételeken és kalandokon keresztül az emberi mivoltát áldozza fel és útja végén elnyeri az Olimposzt, ezzel halhatatlanná válik.

Ahogyan a Nap halad az égi útján, és Herkules is végigjárja ezt az utat, úgy vele együtt mi is felismerhetjük, hogy lényegében a mi kalandunk ebben a világban ugyanaz. Ami a következő: felvállaljuk saját tudásunkat és képességeinket, a kalandjaink során pedig felismerjük valódi természetünket.

Mit is jelent ez a gyakorlatban?

  • A program 13 alkalomból áll. Első találkozáskor egy rövid ismerkedős kör után, egy összehangoló gyakorlattal kezdünk,

  • Minden alkalommal más és más csillagképpel, ehhez kapcsolódó mitológiai történettel ismerkedünk meg.

  • Vizuális formában is elhelyezzük a megszerzett tudást az égen,

  • Fontosnak tartjuk, hogy az érzékszerveink bevonásával ültessük át a tudást a gyakorlatba. Ezért használjuk a zenét, az alkotáshoz a rajzeszközöket (agyag, porpasztell, olajpasztell, montázstechnika) és a tapintáshoz, az ásványok megismerését.

  • Olyan légkörben tölthetsz el másfél órát, ahol egyre mélyebben ismersz magadra, kapsz egy teljesen más nézőpontot a belső folyamataidról, így tudatosabban tudsz tekinteni mind befelé, mind pedig a külvilágodra.

  • A részvételhez nem szükséges semmilyen előzetes tudás, sem a csillagokról, sem pl. rajztudást nem igényel, ugyanakkor a mitológia segítségével összekapcsolódunk ezekkel az energiákkal, így bővül a tudásod, és fejlődik a kreativitásod.

  • A foglalkozás végén az alkotásokat, és az ásványokat haza lehet vinni.

Létszám: max. 10 fő

Olyanok jelentkezését várjuk, akik érdeklődést mutatnak a csillagok, bolygók iránt, és szabadjára engednék a kreativitásukat.

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!

Az első témánk: Az olimposzi istenek és Herkules.

A program látogatható védettségi igazolvány nélkül.

Összességében:

Amit hozzá tud adni a csillagbölcselet egy ember életéhez, azt érdemes beépíteni a mindennapjainkba.

Miért is várnál ezzel tovább?

Az az elképzelésünk, hogy ha valaki úgymond eggyé válik ezzel a világgal, és a mitológián, alkotásokon keresztül természetesnek veszi, hogy együtt él és mozog a lelkünk a csillagokkal, akkor a mindennapokban már tudatosabban fog egy teljesebb életet élni.

A csillagos égen ott van minden tudás, minden információ, ami a Tied is, és ami Benned is ott rejtezik. Valójában ez egy kulcs önmagadhoz. 

Készen állsz erre a csodákkal teli felfedező útra?

Minél jobban ismered önmagad, annál jobban ismered az Univerzumot, és minél jobban ismered az Univerzumot, annál jobban önmagadra lelsz.

A klub belépője: 7.000 Ft, mely tartalmazza a foglalkozáson használt eszközöket és az ásványt.

A programot tartja:

Lugosi Bernadett (06308588280, fonixhatas@gmail.com) és Vidovics Tünde (06702584844, vidovicst@gmail.com), rólunk bővebben ide kattintva olvashatsz.

Az első alkalom: március 19. 13:00 – 14:30. Body & Mind Stúdió – Vác, Ady Endre sétány 8.

További napok, havi egy alkalommal, 4 hetente folytatólagosan.

Jelentkezem