A mindennapi életünkben folyamatosan jelen van az összegzés, vagyis lényegében, ezzel egyidőben – a lezárás és az új kezdet. Minden velünk történt esemény, és minden bennünk zajló folyamat megfigyelhető, és a megfigyelésen, felismeréseken keresztül felmérhető, hogy mi az, ami szolgál, mi az, ami nem szolgál. A magasabb nézőpont megengedése önmagunknak, egy teljesen új perspektívát nyit számunkra.

Ki tudsz emelkedni a “körforgásból”! Mindez a megengedésen keresztül meg tud születni. Az összegzés – rálátás – másképp látás pedig, fel tud szabadítani az emberi gondolkodás, a saját magad állította korlátok alól.

Ez vezet el a Szív út, a valódi Élet felé.

Bármi zajlik Benned, vagy körülötted; bármivel kapcsolatban merül fel kérdésed; – és ezekre szeretnél tudatosan rálátni, ez az egyéni konzultáció lehetőséget ad Számodra, hogy elindulj egy olyan úton, ahol tulajdonképpen önmagaddal találkozol. Nem tudom, ahogy senki más sem, megoldani az életedet. Szeretném, ha elhinnéd: Benned van a kulcs, és minden a rendelkezésedre áll, hogy felismerd a belső erőidet!

Sok mindent tapasztaltam a spirituális úton, és évek óta nem járom már ezt az utat. Legalábbis azt az utat, ami manapság népszerű, mert megtapasztaltam, hogy van egy sokkal tágabb világ is, ezen túl. Nagyon sok korlátozó hitrendszerrel szembesültem, aminek természetesen meg volt a célja, ezzel bejártam egy utat. Neked viszont nem kell ezt végig járnod, hisz van ennél egy sokkal, de sokkal egyszerűbb “út” is.

Mit ad Neked ez az egyéni egyeztetés?

  • Az összegzés egyfajta önlegyőzést idéz elő,

  • A rálátáson keresztül eggyé válsz önmagad minden oldalával,

  • A másképp látás, magasabb nézőpont egy teljesen új világra nyit meg,

  • Támogató, biztonságos légkörben engedheted meg magadnak, hogy az légy aki vagy,

  • Megmutatom, hogyan tudod Te is meglátni, mi van a felszín alatt!

Jelentkezem

Gondolhatsz úgy is erre a találkozóra, mint egy szeánszra, vagy énidőre, amit önmagaddal töltesz.

  • Összehangolódás után, egyeztetjük az aktuális élethelyzetedet, amire rá szeretnél látni;

  • Általam készített kulcsszó kártyákból választasz egyet, így elindítjuk a rálátás és felismerés folyamatát;

  • Témádhoz és a kihúzott kulcsszóhoz kapcsolódva elvégzünk egy játékot. Ennek hatására bele tudsz helyezkedni, át tudod élni az itt és most-ban, azt ami Benned van.

  • Kapsz egy magasabb nézőpontot az aktuális helyzetedről;

  • Végül pedig összegezzük a témádhoz kapcsolódó belső folyamatokat, az együtt felfedezett felismeréseket. Ezzel megszületik egyfajta lezárás is Benned.

Az előidézés, a felismerésekre való rálátás is a megengedés által születik meg.

Semmit nem kell.

És mindent lehet.

Megélhetjük ezt is, és azt is.

Minősíteni sem szükséges, mert a helyzeteink milyensége, hogy jónak vagy rossznak, elszomorítónak vagy boldogítónak, nehéznek vagy könnyűnek ítélünk emberileg dolgokat, az mindEGY. Valójában a teljességet, a színpaletta teljes spektrumát tapasztaljuk.

Lépésről lépésre.

Így láthatjuk meg számunkra mi a valódi, mi az igaz, mi az érték.

Vélemények

“Amikor megismerkedtem Bernivel, még nem tudtam, hogy milyen csodás világba nyerek bebocsátást általa. A saját belső világomat kezdtem megismerni úgy, ahogyan addig még sosem láttam. Egyszerű, tiszta energiához kapcsolódtam általa, kinyitotta az addig zárt kapukat, falak dőltek össze. Amitől számomra hiteles, hogy ő maga rendkívül szerény, önzetlen segítő,  egyszerű, letisztult minden, rávezet arra, hogy a megoldás kulcsa bennem van. Vele beszélgetni olyan, mintha egy kristálytiszta vízű kútból merítenéd az Élet esszenciáját. Nem hasonlítható össze egyetlen más terapeutával sem, olyasmit tud, olyan magas szinten, ami keveseknek adatik meg. Hálás vagyok, hogy ismerhetem, és tanulhatok tőle minden alkalommal valami újat.” Tünde, művészetterapeuta

“Sokkal jobban odafigyelek magamra ( fodrász, körmös, kéthetente masszázs stb ) több énidőt adok magamnak. Többet olvasok. Rengeteget vagyok a természetben. A párommal sokkal mélyebb lett a kapcsolatom, de az is közrejátszik, hogy többet is tudunk együtt lenni. 16 év után újra szerelmes vagyok mint egy tinédzser. Könnyebben el tudok engedni dolgokat, de van még mit tanulni. Örülök, hogy megismertelek, számomra egy nagyon pozitív ember vagy és jókor jöttél az életembe, de hát mint tudjuk nincsenek véletlenek.  Köszönöm.” Tímea, adminisztrátor

Válj eggyé azzal, aki Te valójában vagy!

Az egyéni egyeztetés díja: 12.000 Ft, időtartama: 90-120 perc.

Bejelentkezés, időpontegyeztetés – 0630/858-8280, fonixhatas@gmail.com

A helyszín megbeszélés szerint, online vagy személyesen is! Elérhető vagyok Budapesten és Vácon .

(Kedd, Csütörtök – Budapest XIII. kerület; Szerda, Péntek – Vác)

Megrendelem