Legtöbbször olyan ügyfelek keresnek meg, aki egy életterületükön elakadást éreznek (munka, párkapcsolat, pénz, egészség), vagy az ásványok jótékony, támogató hatását szeretnék a mindennapjaik részévé tenni.
Miután felvettük a kapcsolatot, egyéni konzultációval kezdjük, aztán állapotfelmérést végzek, Symbolon és Osho tarot kártyák segítségével.
Az elemzésből megtudjuk a konkrét okot, amin dolgozni kell. Ez nem jóslás, hanem iránymutatás az számodra. Ez az elemzés komplex útmutatást, a Symbolon és az Osho tarot kártyák segítségével, mi zajlik a tudatalattiban, a gondolataiban, az érzelmeiben, a fizikai világában, és a magasabb, spirituális szinteken, ezt 4-6 oldalban, írásos formában az meg is kapod. Az elemzés támogatást nyújt abban, mi az, amit Te meg tudsz tenni a megoldásért, mi az, ami akadályoz. Megmutatja a problémát, amit aztán blokkoldással meg tudok támogatni, el tudunk indítani a változás felé.

Fontos számomra, hogy minden esetben a probléma gyökerét találjuk meg. Hiszen ha ezen dolgozunk, akkor fogunk tudni eredményeket elérni az életedben. Valamint a saját tapasztalataim is azt mutatják, hogy így lehet leghatékonyabban célt érni. A felszíni, vagy tüneti harmonizálás, csak felszínes megoldásokat hoz. Tisztáznunk kell viszont az elején, hogy egyetlen probléma sem tud megoldódni egyetlen alkalommal. Ahogy haladunk az úton, mindig újabb és újabb kihívások elé állít minket az élet, így amikor elkezdünk dolgozni magunkon, újabb és újabb blokkok kerülnek felszínre. Ezek azért jók véleményem szerint, mert amikor kitűzünk egy célt magunk elé, akkor természetes, hogy felszínre kerülnek olyan dolgok, amik akadályoznak minket annak elérésében. Ez egyáltalán nem baj, nem azért nem értük el a célunk ez idáig, mert épp nem volt kedvünk, hanem mert feladatunk és tapasztalni valónk van vele. Személy szerint mindig azt tartom szem előtt ilyenkor, hogy minél nagyobb a célom, annál nagyobb akadályok is érkeznek. Ez viszont vissza is fordítható, mert ha nagy akadályokkal találom szembe magam, akkor nagy dolgok is várnak rám.

A blokkoldásnak többféle módja is van, személyesen és távban is dolgozom. A javasolt megoldásokat minden alkalommal az elemzés végén feltüntetem, így az látni fogod előre, mik azok a lehetőségek, amivel dolgozni tudunk, és el tudod dönteni, hogy mikor szeretnéd igénybe venni a blokkoldást.

Az állapotfelmérés után ajánlani szoktam:

Kristályterápia – egyedi ásvány ékszereket készítek, kristályprogramozást is csinálok, ékszerbe és elixírnek is, az ügyfél igényeinek, és a kezeléshez támogatásként szolgáló szervhez, funkciórendszerhez kapcsolódóan.

Minden technika mellett a tanulmányaimnak és a Mentoromnak köszönhetően, magas energetikai térben végzem az oldásokat, különösen fontos számomra, hogy tiszta energiákkal dolgozzam, erre nagy figyelmet fordítok, ezért folyamatosan képzem magam, és dolgozom magamon is.

Ha elakadtál, kérdésed van egy életterületeden, és megismernéd a hátteret, a Benned dolgozó probléma okát pedig megoldanád, vagy az ásványok gyógyító rezgését a mindennapjaid részévé tennéd,

Várlak szeretettel!