Tisztázásokban gazdag Januári hónap áll mögöttünk. Sokan tapasztalhattunk villámcsapás szerűen érkező változásokat, illetve azt is, hogy a külvilágban még minden pihen, és a belső transzformáció az, aminek ideje van. Számomra több felismerést is hozott a Január, az egyik ilyen, hogy amikor a Tiszta Szándék vezérel, nincs akarás, nincs elvárás, nincs görcsös ragaszkodás, sem küzdés, egyszerűen csak a megengedés, akkor csodálatos dolgok nyilvánulnak meg az életünkben.

A Februári hónap az előzőekben megkezdett tapasztalati bölcsességet viszi tovább, ismerteti meg még mélyebben. Fontos lesz a Felülemelkedést gyakorolni, megengedni azt ami van, és megtanulni alkalmazni a mindennapokban.

Mit is jelent ez pontosan?

Amikor ki tudsz lépni az elme alkotta hitedből, és felismered a dolgok jelenlétét, de egyikkel sem azonosítod magad. Meglátod a magasabb nézőpontot, úgymond kívülről vagy képes ránézni önmagadra és a helyzeteidre, megéléseidre, és ezáltal kilépsz a körforgásból.

Ehhez kapcsolódóan adott a hónapban, hogy minden olyan, eddig rejtve lévő korlátozó hitrendszert, meggyőződést, mintát, ami már nem szolgál, ki tudsz söpörni az életedből. Ahhoz, hogy ezt meg tudd tenni, alá kell merülnöd, mélyre kell nézned, és a legsötétebb helyekre is fényt kell vinned. Állítsd feje tetejére a világod.

Tehát találkozhatsz olyan helyzetekkel, megélésekkel, amiket eddig esetleg rejtegettél magad elől, most azonban a tovább haladáshoz ezeket még fel kell emelned, fénnyel kell átitatnod.

Egyfajta önlegyőzés, mély önismeret, amit hoz ez a hónap.

Esszenciája fizikai szinten, hogy a siker nem úgy és nem onnan jön, ahonnan várod. Fontos lesz tehát, hogy a hónapban lerakjuk az elvárásainkat, a ragaszkodásainkat, megfelelési kényszereket, önmagunkkal, másokkal, és a külvilággal kapcsolatosan is, és a Lélek és a Felsőbb világok vezetésére bízzuk magunkat.

Higgy a megérzéseidben, és engedd meg, hogy olyan helyekre vezessen az élet, amit még álmaidban sem tudnál elképzelni. Igazából pont ez a lényeg, hogy nem kell semmit sem elképzelned.

Hiszen Minden tökéletes rend szerint működik. Legyen meg Benned a Tiszta Szándék, amikor megéled a belső bölcsességedet, és hidd el, hogy a többi megoldódik magától.

A “Hogyan” nem számít, hiszen az Univerzum csodálatosan kreatív megoldásokkal áll elő.

A “Mikor” relatív, hiszen az Idő, csak emberi gondolkodásban létezik, magas szinten az számít csak, amit közben megélsz.

Minél jobban át tudod engedni a Benned lévő vezérlő rendszerednek az irányítást, minél inkább meg tudod élni a Bizalom állapotát, annál könnyebben tudsz az élettel együtt áramlani.

Ami még érdekessége a hónapnak, hogy a Merkúr jelenleg retrográd mozgásban van, vagyis, látszólag hátrál a Bak csillagképben, de valójában most halad az Égi iránynak megfelelően. A kommunikáció, közlekedés, gondolkodás, tanulás területeken most van lehetőség részletekbe menően, az eddig fel nem ismert mintákat megtisztítani. Illetve a Vénusz jegyváltása (Vízöntőbe lép, az égen pedig a Bak csillagainál halad) a kapcsolatokban, (minden kapcsolat, önmagunk, baráti/családi/párkapcsolatunk) a Bennünk lévő női teremtőerő, harmónia, szépség területeken hozza meg, hogy tisztázzuk a felismerések és a részletekre való figyelés által az ehhez kapcsolódó igazságainkat, belső korlátokat.

 

Ezen belül a hét elején (02.01-03) az energiák, a múlt hét végi belső sorsfordítás folytatásaként, felhozzák a Bennünk lévő rendezetlenségeket, elnyomott érzelmeket, akár korábbi életekből származó traumákat, hogy mindezeket felismerjük, helyre tegyük, és amennyiben már nem szolgálnak lezárhassuk. (Hold a Szűz csillagképben) Intenzív energiák ezek, változást hoznak, olyat ami mindenképpen végbemegy, és belső átalakulást eszközölnek. a Szűz csillagképben haladva a Hold, abszolút támogatja ezt, így inkább olyan lehet, mint mikor tudod, hogy valami végbemegy, de könnyedebben, mint az eddigiekben. Felismersz, rendszerezel, és beteszed a helyére, ahogy otthon is rendet raksz. Eldöntöd, hogy kell, vagy nem kell, tudod minek hol a helye, és valahol felszabadító érzést ad az a tudat, hogy mindennek meg van a helye.

Engedd meg, hogy megtisztuljon minden olyan régi, idejét múlt energetika Benned, ami egyértelműen már nem visz előre, így fogsz tudni helyet csinálni az Újnak, és el tud indulni az Új kezdet.

A hét további energiáiról jövök a folytatással.

Felülemelkedésben, felismerésekben, és átalakulásban gazdag Februárt Mindannyiunknak!

Lugosi Bernadett