Az előző cikkekben, amit a „KÉTség vezet az EGYségbe”  1. és 2. részében olvastál, letisztáztuk mi a KÉTség és miért jó ez Neked, mi az, amiben a hasznodra válik. Ha nem olvastad, kezdd azzal, aztán olvasd el ezt.

Tehát, fontos, hogy ráláss, és felismerd, miben gyökereznek Benned a Kétségek, mert így tudod felülírni. Nem az a cél, hogy felülírd, vagy kijavítsd! Hiszen ezekkel ismered meg önmagad minden oldalát!

Akarhatod Te, hogy Veled csak „jó dolgok” történjenek….

DE, honnan tudod mi a jó vagy mi a rossz? Miért határozol meg dolgokat ilyennek vagy olyannak?

A kettősség világában mindig a kettősséget fogod megtapasztalni. Nem tudsz csak jó vagy csak rossz dolgokat tenni. Ez minden élethelyzetedben csak a Te nézőpontod. Nem tudsz csak jó, vagy csak rossz lenni.

Igazából mindkettő vagy, és egyik sem.

Tudtad, hogy az, amit magadból látsz a tükörben, az 0,0001 része annak, aki Te valójában vagy?

Ismerd fel, hogy a Minden és a Semmi is Benned van. Minden Belőled indul ki, és Hozzád tér vissza. Láss rá a programokra, amik Benned futnak, emeld fel őket, és aztán tedd le.

Nem kell ilyennek vagy olyannak gondolnod magad. Éppen ezért érdemes megtanulni az elmédet uralni, vagyis a szolgálatodba állítani és tudatosan lefülelni, ha épp el akarna szaladni a ló. Szoktam is mondani neki, hogy: hőőőőő… Magyarán viccet csinálok belőle, és ha beindulna a Vezérhangya, akkor így mivel elmosolyodok, már erejét is veszti a próbálkozás. Ehhez kell, hogy az ember tudatos legyen és észre tudja venni, el tudja csípni, és igen, vannak rosszabb napok is, amikor nem vagyok elég szemfüles… Ez gyakorlással tud egyre jobb és jobb lenni, na meg persze meg vannak a megfelelő technikák is, keresd meg Számodra mi az, ami a leghatékonyabb.

Ne feledd! Minden a javadat szolgálja. Ne feladatként kezeld az életet, egyszerűen engedd megtörténni. Legyél a megengedés állapotában, vagyis mai divatos szóval vagy szlenggel élve – Legyél flow-ban.

Amikor a jelen pillanatát éled meg, minden ízében és teljességében, akkor meg tudod tapasztalni, hogy valójában tökéletesen rendben vagy, minden rendben van Veled, és abban a pillanatban, Te teljesen jól vagy.

Gondolj csak bele, vagy inkább érezz bele ebbe. Képzeld el, hogy sétálsz az erdőben, süt a Nap, becsukod a szemed, és melegíti a bőrödet, közben csicseregnek a madarak, lágyan fúj a szél. Ebben a pillanatban, a Jelen pillanatban mit érzel, milyen vagy? Van bármi bajod, ott, abban a pillanatban? Fáj bármi, nyomaszt bármi?

Abban a pillanatban, Te Tökéletesen rendben vagy, igaz? Mert csak VAGY.

Érzed ezt?

Abban a pillanatban nem azt éled meg, ami tegnap nyomasztott, mondjuk, hogy a munkahelyedről elkéstél, ez miatt a főnök kiakadt, így már az egész napod elúszott, nem lettél kész a határidős munkával, és még a gyerekért sem értél oda időben az oviba, vagy a suliba…

Te döntöd el, Neked mi legyen a Valóságod. Nem az a cél, hogy Buddha legyél, vagy levitálj, vagy hogy kikapcsold az elmédet… hanem az, hogy minél előbb tereld vissza magad a Középpontodba!

Ha gyakoroljuk egyre jobb és jobb lesz.

Mindig dönthetsz.

Dönts önmagad mellett!

Ne az elmédben lévő gondolatokkal minősítsd magad, ne az érzelmeid alapján ítéld magad ilyennek vagy olyannak …

 

Csak legyél, csak Létezz! Lélegezz!

Az Univerzum a többit intézi!

Nem tudsz hibázni, hiszen minden rendben van Veled!

Lugosi Bernadett