A hét közepén egy igen különleges energetika van a térben, a Mars a Bika csillagképben, ezen belül is a Plejádok csillaghalmaz alatt halad éppen.
Ez a csillaghalmaz az Istenek szerelmi fészke, vagyis nagy fokú termékeny erőket jelképez, itt születik a fény. A Mars erőinket alkalmazva, tehát a férfias, cselekvő energiákat a mag felé forgatva, önmagunkban születik meg a fény. S ez a bennünk megszületett fény, tud a szellemi dolgok leföldelésével a későbbiekben az anyagban is megteremtődni.
Mindezek mellett könnyedén rá tudsz hangolódni a Plejádokkal való kapcsolódásra is.
Legyél tudatos arra, hogy a mars erők kifelé rombolóvá, egymást leuralni akaróvá, másokat kontroll alatt tartóvá alakulnak,
befelé forgatva viszont rendkívüli emelő, átalakító erőként tudnak megjelenni.
Figyeld meg magadon, hogy mi az amihez ragaszkodsz, mi az ami ellen lázadsz, mit akarsz irányítani kint…
ahogy ezeket felismered, rájössz, hogy a kintre nincs ráhatásod,
(!) önmagadra van. A gondolataidra, érzelmeidre, cselekedeteidre, és a figyelmedre.

Ehhez kapcsolódóan pedig a hét második felében sorsformáló erők vannak jelen a térben.
Használd ki ezeket az energiákat a napokban!
A Benned munkáló Mars erőidnek engedd meg, hogy természetes módon hozzanak Számodra minőségi átalakulást. A Mars és a Plútó emelő kapcsolata az égen, ezt támogatja meg már a hét közepétől kezdődően.
A gondolkodásunkban, és kommunikációnkban rá tudunk hangolódni a belső igazságainkra, a bennünk lévő bölcsességre, a Szeretet bölcsességére. – (03.05 Merkúr együttáll Jupiterrel) lehetőség adott a gondolatok átformálására, tisztázására, hogy azokat valóban a belső bölcsesség vezesse.
A kapcsolatainkban, az önmagunkkal és másokkal való kapcsolódásainkban is újító, a régit, korlátozót szétfeszítő energiák is munkálnak. (Vénusz-Uránusz szextil)
És még fokozva tovább a belső félelmek, kétségek, illúziók széthullása, a régi elengedése, minőségileg való átformálása is adott a napokban (Neptunusz-Plútó szextil)

Érdemes engedni a változások természetes folyamatát, s megélni a pillanat varázsát.
Mindig vezetve vagy,
és pont ott vagy, ahol lenned kell!
Legyél szeretetben!

Csodákkal teli napokat mindannyiunknak.
Lugosi Bernadett