Heti energiák (02.22-02.28)

A hét elején a belső igazságunkhoz, a Lelkünk igaz bölcsességéhez, a Lelkünk tiszta teremtő szándékához tudunk kapcsolódni.
A Nap a Fomalhaut csillaggal kerül kapcsolatba, ez a csillag hordozza ezen minőséget.
Merj kapcsolódni. Merj önMAGad valódi tökéletes létezőjével összhangba kerülni.
Lásd és halld meg Lelked mélyén lévő tiszta bölcsességed, és merj e szerinti életet teremteni magadnak. Nem kell mást tenned mint tudatodat erre a rezgésre irányítani.
Minden válasz Benned van.
Az érzelmeidben is most igazán könnyedén fel tudod ismerni a polaritás sokszínűségét és már látod, hogy nem az egyik vagy másik oldal a fontos, hanem az, hogy valójában minden egy.

A hét közepén felbukkanhatnak olyan emlékek, esetlegesen korlátozó minták amik a korábbi csalódásokat idézik vissza. Mindezek azért kerülnek felszínre, hogy felismerd, a részeid, megnézd miben gyökereznek, aztán pedig kilépj a saját magad állította körfogásból. Megnyílva ezáltal a teljességnek, a világnak.
A teljesség minden oldal ismeretéből áll össze. Az életedet Te irányítod, a figyelmed ereje által. Mindig van választásod, mindig dönthetsz. Egy adott élethelyzetben nem az a fontos, hogy a balt vagy a jobbat választod. Hanem az, hogy kívülállóként látod ezeket, és belső nyugalom jár át, mert tudod, nem számít a jobb vagy bal… minden a legnagyobb rendben. Mersz önmagad lenni, és tudod, hogy minden el van rendezve az életedben, hiszen vezetnek, a megfelelő időben, a megfelelő helyre.
Merj megnyílni, merj más lenni.
Ne azonosítsd magad a korábbi csalódásokkal.
Légy bátor!
Vezéreljen a Szeretet.

A hét második felében pedig ehhez megkapjuk a támogatást, a rálátás által. Felismerhetjük ösztönerőinket, melyeket ha figyelmen kívül hagyunk megborul az egyensúlyunk…
Az év első Tízmilliószoros napja február 27.-én lesz, Szűz Teliholddal. Ugyanakkor a Hold az Oroszlán csillagainál jár ezekben a napokban.
Azt üzeni ez számunkra, hogy a kinti rend belső rendrakással, a mélyben lévő minták felemelésével hozza el számunkra a múltból való kitörést, a belső saját magunk állította korlátok széttörését, ez által pedig a kezünkbe kerül életünk uralása s tiszta szándékaink gyümölcsének learatása.
Amíg elhiszed, hogy a külvilágban, Rajtad kívülálló dolgokat befolyásolhatsz,
Amíg elhiszed, hogy a kint irányít Téged,
nem látod tisztán, ki is vagy valójában.
Mindig Te adod ki ezek által az irányítást.
A Telihold erejével százszoros erővel tudjuk ezeket most letenni.

Jusson eszedbe, az Erőd a Tied.

Tudatosítsd, hogy hatalmad van
a gondolataid, az érzelmeid, az ösztönerőid,
a cselekvéseid felett, és
Ez az igazi/valódi hatalom!
Hallgass a Belső bölcsességedre.
Teremts olyan életet, amelyre Lelkedből érzed a hívást.

Lugosi Bernadett