Heti energiák (02.15-02.21)

Intenzív és igazán emelő, változásokat, transzformációt előidéző hétnek nézünk elébe, illetve a minőségi átalakulás lehetőséget érezhetjük a levegőben.

A hét elején ehhez kapcsolódóan érdemes megvizsgálnunk mi az amihez még ragaszkodunk, holott érezhetően, az elmúlt hetek tapasztalatait összegezve, látjuk már mi az, amit le kell tenni, hol kell kilépni a megszokásból, esetlegesen felülvizsgálni az idejét múlt hitrendszereink s felengedni a kezeink szorítását.

Ehhez most a napokban a külvilágból meg is kapjuk a támogatást, hogy az érzelmeinkben a múltba való visszatekintés által összegezzünk, s felismerjünk, lezárjunk. Így jutunk el a kiemelődésünkhöz, önmeghaladásunkhoz, hogy aztán egy valóban másabb szinten tudjunk, Valódi Új kezdetet indítani önmagunkban s ez által a külvilágunkban is.

Engedd meg ezeket mind magadban, mind pedig a külvilágodban. Hallgass és bízz a belső bölcsességedben, a Benned belül megfogalmazódó magasabb minőségű (egó mentes) elvekben, törvényekben. Ezek hozzák meg a minőségi átalakulást az életedben. Légy csendben, minden ott van bent.

Sok minden letisztult az elmúlt időszakban. Amiről eddig azt hitted, hogy nem tudsz változtatni, most már látod, hogy mindig a Te kezedben van a döntés.

Bármikor tudsz változtatni. Hajlamosak vagyunk az elengedéstől tartani, vagy nehezen megélni, holott ez egy igazán nagyszerű lehetőség, hiszen ha csak annyi történik is, hogy már nem korlátozod magad a saját gondolkodásoddal, a múltaddal, s nem azonosítod magadat sem egyik, sem másik oldallal – óriási csoda része tudsz lenni az elengedésed által, mert felismered, hogy valójában semmit nem tudsz elveszíteni – Minden EGY.

 

A hét közepén részleteiben ismerhetjük fel a belső valóságunkat, a belső számodra valódi értékeket, hogy hol és hogyan támogatják ezek a sorsodat. Egyfajta magasabb nézőpontbeli állapot élhető meg. Amikor természetes módon felismerheted az összefüggéseket, ugyanakkor arra is ösztönöz, merj más lenni, merj kiemelkedni az az eddig megszokottból, a korábban történtekből, a korlátozó gondolataidból, amik csak az elmédből valók.

Jusson eszedbe, hogy Te nem az elméd vagy. Lélek vagy, aki örökké való, és itasd át ezzel a belső fénnyel életed minden területét. Gondoskodj magadról.

Legyél a Szeretet rezgésében.

Lásd meg, hogy minden tökéletes rend szerint működik az életedben.

Nem kell megfelelned senkinek, Te a saját igazságod, s belső bölcsességed szerint éld az életedet. Ugyanakkor ne vezesd be magadat a málnásba azzal sem, hogy azt hiszed, attól válsz szabaddá, ha senki nem irányíthat Téged. A szabadság véleményem szerint, azt jelenti, hogy szabad vagyok, amikor ki tudok lépni az elme játszmáiból, amikor önmagam élem, amikor saját (ösztön)erőimet uralom, s tartom kézben. A szabadságod nem a külvilág eseményei, emberei, helyzetei határozzák meg. Lásd meg (akár ezen a nézőponton keresztül) merre terelnek az égiek.

A felszabadulást, belül találod meg.

 

A hét végén diszharmonikus energiákat is érezhetünk,

– az érzelmeinkben a polaritás-kettősség (igen vagy nem, erre vagy arra),

– és a cselekvő énünkben pedig a már kiemelkedni vágyás, a lezárás

ami egymásnak feszülhet.

Ugyanakkor a héten jelen lévő emelő energiák miatt ezeket most könnyedebben tudjuk megélni.

Felismerhetjük, hogy lényegében mindegy hogy erre vagy arra, hiszen minden egy. Az összegzéseink és lezárásaink pedig amik végbementek, és végbemennek kellenek, ez által teremtődik a kiemelődés, és egy új kezdet tud indulni bennünk.

Február 21.-én a Merkúr újra előreindul, s ez méltó lezárása lesz az eddigieknek.

A siker Benned van.

Ismerd fel, hogy már most is minden képességed meg van, hogy megteremtsd a Lelked hívása szerinti életet.

Az Erőd a Tied.

Légy bátor. Légy Szeretetben.

A belső bölcsességedben való bizalom hozza meg Számodra a valódi sikert s felszabadulást.

Lugosi Bernadett