Heti energiák (02.08-02.14)

A hét elején a lehetőség adott meglelni a belső felszabadulást. Felismerhetjük, hogy képesek vagyunk uralni s kézben tartani ösztönerőinket, és a fény teremtő erőinkkel kiemelődni az eddig megszokottból, az elvárásokból, megfelelési kényszerekből mind önmagunkkal, mind pedig másokkal szemben.

A Merkúr és a Nap találkoznak most, a Bak csillagainál, és a Vízöntő múltat tisztító vizénél. Így most érdemes az érzelmeinkben tisztázni, a múltbeli hitrendszereinket, gondolatainkat megvizsgálni minden oldalról. S a felismerés elhozza a tisztulást is.

Legyél könnyed, és laza, kerüljön felszínre most bármi. Lehet, hogy azt érzed nem haladsz, ha így van, állj meg egy pillanatra és nézz körbe, ott lesz a megoldás is.

A napokban spontán, váratlan események is történhetnek, illetve érdemes most az álmokra is tudatosabban figyelni.

 

A hét közepén a boldogság, a harmónia és az egyensúly kerülnek előtérbe a kapcsolódásainkban, bennünk és körülöttünk. Érdemes megvizsgálni mennyire tesszük függővé önmagunk értékét, a bennünk lévő egyensúlyt, és az érzelmeinket a külvilágban tapasztalt helyzetektől. Mennyire határozza meg a harc a kommunikációnkat, illetve mikor csak azért kommunikálunk valamit, hogy erőt nyerjünk a játszmáinkból.

Ezeknek a tisztázása, részleteiben való felismerése most adott a napokban és a lehetőség is, hogy ezeket a rálátással, a múltban alkalmazott sémáink ismétlődésének felismerésével rendbe tegyük magunkban.

Légy bátor és törd szét a régi, korlátozó mintákat, amelyeket eddig magadról hittél, és a kapcsolódásokról – a szerelemről, családi vagy baráti kapcsolatokban, mind pedig önmagad irányában is.

 

Egész héten adott a lehetőség, hogy a múltba való visszatekintéssel, az összegzés által, felismerjünk olyan dolgokat is, amik eddig rejtve voltak, illetve amiben valahol mélyen belül érezzük, hogy van hova emelődni még a témában, a belső fényteremtő erőinket használva át tudjuk törni a falainkat, és a fenti világokból ehhez megkapjuk a támogatást.

Fontos, hogy meglásd, az erőidet önmagadba forgatva tudsz egyre feljebb és feljebb jutni, és tulajdonképpen ez hozza meg a változást és a tisztulást a jövőben.

Ehhez kapcsolódóan tehát a hét második felében változás látszik, belső transzformáció. Ezt Te irányítod, kezedben életed kormánya.

Mindig Te döntesz, hogy mire figyelsz, ez által minek adsz energiát.

Minden amiről azt hiszed, hogy áldozata vagy, vagy irányít Téged, csak addig áll fent amíg benne vagy a “játékban”. Vond ki az energiáidat onnan, ahol érzed, hogy ez csak az elmédet táplálja.

Tudod, mivel a játékot mindig Te játszod, így ezt bármikor abba is hagyhatod.

Nem kell így vagy úgy lennie.

Lépj ki belőle.

Vállalj felelősséget önmagadért és ismerd fel, hogy Te teremted a saját valóságodat.

Amiben jelenleg vagy, az a korábbi gondolkodásod terméke.

A gondolkodásodat pedig Te irányítod, így ezt bármikor megváltoztathatod.

A Szíved vezet, ne feledd..

 

Átalakulásban gazdag hetet,

Lugosi Bernadett