Heti energiák – hét közepe, második fele (02.03-02.07)

Ahogyan a hét elején felismertél, rendszereztél, és találkozhattál érzelmileg átalakító energiákkal, itt a hét közepén is legyél résen, mert sok félelem, illúzió és kétség kerülhet a felszínre.

Merj ezekkel szembenézni, merülj el bennük, és tisztázd magadban őket. Nézd meg honnan származnak, miben gyökereznek, és szeretettel öleld körbe őket.

Hiszen ezek is a részeid, és ezek a félelmek, kétségek adnak lehetőséget arra, hogy megértsd a működésed, a felismerésekkel pedig felemeld őket.

Minden helyzet, érzelem ami alacsony rezgés, ugyanazon pillanatban hordozza a magasabb rezgést is. Az ellentétpárját.

Tudatosítsd, hogy Benned van a Minden, és Semmitől nem kell félned, hiszen a Lelked vezet Téged. Látja azt amit Te nem, és tudja, hogy bár lehetséges, hogy vannak helyzetek amelyeket nehezebben élsz meg, de ezek azok a helyzetek, amik valójában kivezetnek Téged, felfelé, egyre magasabbra, vissza a Valódi Lényedhez.

Fontos lesz itt tehát, hogy törekedj a belső békéd megtartására, és Szeretetben teremts.

 

A hét második felében pedig nézd meg, hogy mik azok a dolgok, amikhez görcsösen ragaszkodsz, mik azok a dolgok, amik miatt aggódsz.

Tudod, az Erőd a Tied.

Csakis Te vagy az, aki kiadja, helyzeteknek, embereknek, érzelmeknek, gondolatoknak…

A figyelmed Te irányítod.

Lépj ki az elméd játszmáiból, és nyílj meg az átformáló erők előtt.

Te teremted a saját valóságodat, és bármikor hatalmadban áll másképp dönteni.

Dönts önMAGad mellett,

Dönts a Szeretet mellett.

A teremtés számomra azt jelenti, hogy bízom a vezetésben/az intuíciómban, így kapcsolódom valódi lényem tiszta szándékához, és bízom abban, hogy biztonságban vagyok – megengedem azt ami van, hiszen minden el van rendezve az életemben.

Ébredj rá, hogy ha önmagad Valódi Lényén keresztül szemléled a világot, akkor nem kell ragaszkodnod semmihez, hiszen minden a Tied. Nem kell elvárnod semmit, hiszen az Univerzum mindent megad Neked. Nem kell semmiért sem aggódnod, vagy bármitől is félned, hiszen a Lélek minden pillanatban vezet Téged.

Képes vagy erre.

Képes vagy arra is, hogy kilépj a szükség állapotából, és felismerd – Minden a Tied, lehet másként, lehetsz önmagad, szabad vagy.

Érezz rá erre, ne gondolkodj rajta,

Egyszerűen nyílj meg a Szívedből jövő bölcsességre.

Az érzelmeinkben most teljesen rá tudunk hangolódni az isteni szeretet rezgésére. Ez az az állapot, amikor látod önMAGadban és a másikban az igaz, Valódi lényét.

Azt, aki Ő valójában. (Hold együtt áll az Antaressel, a Skorpió szívével. 02.06 12:00)

Használd ki ezeket a Benned belül lévő energiákat, és kapcsolódj ehhez a tiszta és magas rezgéshez a mai napon.

Ez mellett a hétvégén részleteiben láthatjuk meg és ismerhetjük fel az igaz értékeket a kapcsolódásainkban, és felismerhetjük azt is, hogy minden kapcsolódás tökéletes a maga nemében. (Vénusz, Szaturnusz tánca)

Az isteni szeretet lényege pontosan ez, hogy észrevegyük a másikban önmagunk, és azt is hogy Ő is bennünk van.

Amikor látod, hogy Te magad, és minden ember egy Lélek, és a Lelkét érzed. Ebben az állapotban s nézőpontban nincs hiba, nincs olyan, hogy ez vagy az, nem jó bennem vagy benned… itt csakis a tiszta Szeretet létezik.

Mindannyian Fényből és a Teremtő Szellemtől valók vagyunk.

Engedd, hogy átjárjon a Szeretet, a Fény, a Benned lévő harmónia és szépség.

Ölelj körbe minden kapcsolódást ezzel az energiával, s így a tapasztalatok bölcsessége felszínre hozza, mi az ami valójában fontos, s értékes… Mi az aminek ideje elengedni a kezét, a Szeretet szemüvegén keresztül nézve… tudván, hogy valami nem a Tied, a Szeretet megmarad.

S így jutunk el a tisztázáshoz, így tudunk az Újnak helyet adni, s befogadni magunkba azt, ami valóban kiállja az Idő próbáját.

A tiszta isteni Szeretet járjon át Mindannyiunkat!

Felismerésekben, belső békéd és középpontod meglelésében gazdag hetet!

Lugosi Bernadett